• REIKI.CAT

  Quan parlem de Reiki és necessari parlar d'energia i dels xacres. Si està demostrat científicament que tot és energia, afirmació que ja ningú dubte, entendrem que nosaltres també ho som. Els nostres àtoms es mouen, i per a això necessiten energia. Tota matèria vibra en major o menor freqüència. D'això es desprèn que pel fet de viure damunt d'un "gran iman" com és la Mare Terra i sota la resta de l'Univers, nosaltres estem sotmesos a un camp electromagnètic al nostre voltant, amb el qual intercanviem energia.

  Els xacres són uns canals subtils, que ens permeten aquest intercanvi. El nom prové del sànscrit i significa roda o disc, i descriu el moviment de gir que realitzen els xacres per a emmagatzemar, regular i distribuir el KI (energia vital).

  De la mateixa manera, aquest camp energètic que ens envolta, forma part de nosaltres i per tant "condiciona" la nostra qualitat de vida. A aquest camp energètic i a les diferents vibracions que posseeix li diem "cos energètic". En ell, i en forma de" bloquejos", s'acumulen al llarg de la nostra vida, pensaments, emocions, ràbies, penes, tristeses.

  Aquests bloquejos, en termes simples, són patrons distorsionats, que ens separen de la realitat, als quals ens aferrem i que poden ser dissolts. Pot tractar-se d'una creença familiar, una idea, una religió, una emoció, una necessitat, un desig, un sentiment, un dolor, una expectativa, un control o una qüestió de supervivència o de diversos d'ells alhora.

  L'aferrar-se a alguna cosa, crea en el cos energètic una contracció que obstrueix el lliure flux de l'energia a través del sistema. Aquesta contracció pot manifestar-se com un pensament, idea o creença; en les nostres emocions, com un sentiment, una necessitat, o bé en el cos com dolor o malaltia. El Reiki actua sobre els xacres i el cos energètic, dissolent aquests bloquejos i ajudant-nos a viure en un estat de salut completa.

  Per tot això, el Reiki Transpersonal que us presentem, és un sistema natural d'equilibri energètic, juntament amb un treball d'autoconeixement basat en la psicologia transpersonal d'Antoni Blay Fontcuberta. Quan rebem Reiki o hem après a canalitzar-lo, després dels diferents cursos o nivells impartits per un mestre de Reiki, posseïm la capacitat il·limitada i per a sempre, d'actuar com equilibradors energètics de nosaltres mateixos o de qui ens ho demani.

 • Què és el reiki

  La paraula Reiki, d'origen japonès, pot traduir-se com "energia o força vital universal" (REI=universal - KI=energia) És un mètode de reequilibri energètic senzill, reconegut per l'Organització Mundial de la Salut, basat en el desplaçament de les mans per damunt o al voltant d'una persona, animal o planta, amb la finalitat de desbloquejar els seus camps energètics.

  El Reiki, encara que d'una manera inconscient, s'ha practicat durant milers d'anys, va ser estructurat per l'ensenyament, pel doctor Japonès Mikao Usui, després d'investigar uns antics documents budistes sobre sanació. Seguint aquestes revelacions el doctor Usui va procedir a compartir aquesta tècnica. Aquests coneixements s'han anat transmetent de mestres a deixebles i introduïts a Occident durant les dècades de 1960 i 1970. Actualment hi ha milers de professors i terapeutes d'aquesta disciplina, ja que pot ser practicada per qualsevol que segueixi les directrius i iniciacions proporcionades per un mestre.

  El Reiki ajuda a estabilitzar-se en tots els nivells, física, mental i emocionalment, i incrementa la capacitat innata del cos per a sanar-se. La calor característica que proporciona el Reiki pot sentir-se fins i tot a diversos centímetres de distància. No és una tècnica sectaria ja que és practicada per individus de diferents religions i cultures. No es necessita comprometre's amb cap creença per a canalitzar el Reiki, ni per a rebre els seus beneficis; l'única cosa que es requereix és el respecte pel camí de cada ésser humà.

 • Què fa el reiki

  EN EL COS FÍSIC

  Reiki neta, desintoxica, desbloqueja, relaxa. Estabilitza el sistema d'autodefensa del nostre cos, reforça el sistema immunològic i reactiva les nostres propies forces curatives. També estimula el sistema glandular endocrino, duent-lo a un equilibri harmònic. Amb el Reiki es calmen els dolors, es reforça la circulació i el nostre metabolisme comença a recuperar el seu equilibri. A través dels nostres òrgans excretors, (bufeta, intestí i pell) expulsem impureses i toxines.

  Es revitalitza el nostre cos, els nervis es distenen i es relaxen els músculs. De cop i volta, dormim d'una tirada i mes profundament. Els nostres ulls brillen mes que abans i la nostra pell comença a reprendre el seu aspecte juvenil.

  EN ELS COSSOS EMOCIONAL I MENTAL

  Amb els tractaments Reiki s'estén per tot el cos una benefactora relaxació que produïx tranquil·litat i redueïx l'estrès.

  També creix la comprensió sobre les nostres molèsties i la confiança en la nostra pròpia intuïció. Aprenem a viure millor cada moment, sense deixar-nos empènyer ni avasallar.

  Creix la nostra capacitat d'assimilació, concentració i retenció, i millora la nostra memòria. Les estructures de pensament rígides es diluïxen, i es qüestionen vells principis. Això ens motiva a fer la nostra vida més flexible i creativa i a reunir valor per emprendre nous camins.

  L'EXPRESSIÓ FÍSICA DELS PROBLEMES ANÍMICS

  Sentiments reprimits o no viscuts queden com energèticament densos en el nostre camp energètic. Aquests sentiments no expressats produïxen trastorns que s'expressen en el nostre cos físic en forma de símptomes o directament malalties.

  És molt important entendre en forma global els símptomes de les nostres malalties. Moltes vegades els símptomes són crides d'auxili que fa el cos quan ens hem sortit de la unitat cos-ment-emocions. Un símptoma o una malaltia ens mostra que hi ha quelcom en la nostra vida que hem de canviar, i que hem descurat. Hem d'escoltar el llenguatge del nostre cos i la nostra veu interior. Moltes vegades li diem al nostre cos "no em molestis", i no volem assabentar-nos que és el que aquest malestar ens està mostrant. Per tant, convivim amb dolors, tensions musculars, molèsties circulatòries, nerviosisme, ira o dependències de qualsevol tipus.

  El Reiki és una tècnica energètica que ajudarà a solucionar aquests bloquejos, encara que no sempre això pot succeir immediatament. De vegades, es necessiten diverses sessions per a eliminar-los o per a veure clarament què és el que hem de canviar de la nostra vida per a ajudar a eliminar determinat símptoma.

  BENEFICIS DEL REIKI

  * Accelera i reforça el procés de autocuración del cos.
  * Augmenta l'energia vital.
  * Restableix l'harmonia psíquica i el benestar.
  * Estabilitza les emocions.
  * Dissol bloquejos i produïx una profunda relaxació.
  * Ajuda a eliminar toxines i impureses.
  * Dóna pau interior.
  * Ens connecta amb l'alegria i la felicitat.
  * Ens dóna lucidesa i creativitat.

  El Reiki ens ajudarà a anar sanant , la nostra ment i les nostres emocions moltes vegades sense que ens adonem, per a dur-nos cap a una vida on puguem retrobar-nos amb la pau, l'estabilitat emocional, l'alegria, el bon humor, la creativitat i la total manifestació de totes les nostres capacitats.

 • Com aprendre reiki

  El Reiki és senzill i natural, per tant, la forma d'ensenyar-lo ha de reflectir aquesta senzillesa.
  Són diferents les escoles que en l'actualitat ensenyen i practiquen Reiki. L'essència del mètode de sanación del Dr. Usui és la mateixa en qualsevol d'elles encara que els diferents nivells tinguin algunes característiques peculiars que les diferencien en la forma però no en el fons.

  Existeixen QUATRE nivells de Reiki:

  1er NIVELL

  En aquest nivell s'ensenya la història de Reiki, es rep la primera iniciació i las instruccions sobre la imposició de mans. La iniciació és un procés en el qual s'obren els teus chakras coronari, cor i palmells, i t'uneix amb la font il·limitada d'energia Reiki. És aquí on el mestre de Reiki t'inicia en el primer símbol de Reiki el cho-ku-rei, que està sintonitzat amb l'energia del cos físic. A partir d'aquest moment podràs donar i donar-te Reiki.

  2on NIVELL

  Perquè la persona passi al segon Nivell cal tenir el primer. En aquest nivell es treballen els aspectes emocionals, aprenem a reconèixer les nostres emocions, a acceptar-les i integrar-les. Aprenem tècniques per a desbloquejar aquestes emocions i així aconseguir no realimentarlas al reviure-les una vegada i una altra . El passat ha de ser font d'experiència i saviesa, no una presó emocional que ens bloqueja el nostre present i per tant la nostra pau i harmonia. Es rep la iniciació al segon símbol de poder el sei-he-ki.

  3er NIVELL

  Quan hem practicat i integrat el segon nivell, podem passar al tercer. En ell es treballa el cos mental. Es rep la iniciació al hon-sha-ze-sho-nen, símbol que canalitza l'energia del nostre cos mental. Amb aquest nivell, aconseguirem eines i coneixements per a canviar els nostres patrons mentals, sobre nosaltres i la nostra realitat.

  MESTRATGE (Reiki Màster)

  El Reiki Màster és aquell que ha rebut el 1er., 2do. i 3er. nivell de Reiki, ha decidit ensenyar Reiki a altres persones, portant a la pràctica diària "Els sis principis de Reiki" i ha pres la decisió de ser terapeuta Reiki, ensenyant la tècnica i iniciant a qui li demani. En aquest nivell es reben diversos símbols, entre ells el day-ko-mio, que sintonitza amb l'energia del cos espiritual.

Cursos de reiki transpersonal

Reiki 1

És el nivell d’iniciació al Reiki.

Reiki 2

Aquí es treballen els aspectes emocionals.

Reiki 3

Aquí es treballa el cos mental.

 • Reiki 1


  30 de març de 2019 -edició 74-

  Punxa aquí per a reserva de plaça

   

  Es el nivell d’iniciació al Reiki Transpersonal. No hi ha requisits per poder-hi participar. És un curs apte per a totes les persones que simplement desitgin fer-lo. Totes les persones tenen la capacitat per aprendre Reiki.
  El més destacable del primer nivell de Reiki és la realització de la connexió amb la font d’energia mitjançant el procés d’harmonització. Durant el procés, la persona que rep l’energia seu relaxadament i en silenci mentre el o la mestre Reiki facilita l’harmonització. Una vegada s’ha completat el procés, la persona obté per sempre l’habilitat per transmetre Reiki i gaudir de totes les seves aplicacions i beneficis. És realment així de senzill.

  A més de la realització de les harmonitzacions, el primer nivell de Reiki inclou els següents temes:

  Què és Reiki.
  Origen i història del Reiki.
  Els cossos energètics. Cos físic, Mental, Emocional i Etèric.
  Els txacres.
  El sistema energètic: Reiki i txacres.
  El procés de sanació.
  Tractaments amb Reiki (a un mateix, a altres persones, plantes i animals).

  Els nostres cursos combinen teoria i pràctica. A Reiki I, la part pràctica es centra en el reconeixement del nostre sistema energètic, els txacres i, òbviament, els tractaments amb Reiki.

 •    Diploma certificat de la Asociació Internacional de ReiKi Transpersonal
   

  Punxa aquí per a reserva de plaça

   

   

    • Reiki 2


  aviat properes dates -edició 56-

  Perquè la persona passi al segon Nivell cal tenir el primer nivell. En Reiki II es treballen els aspectes emocionals. En Reiki II aprenem a reconèixer les nostres emocions, a acceptar-les i integrar-les. Aprenem tècniques per a desbloquejar aquestes emocions i així aconseguir no realimentarlas al reviure-les una vegada i un altra. El passat ha de ser font d'experiència i saviesa, no una presó emocional que ens bloqueja el nostre present i per tant la nostra pau i harmonia. Es rep la iniciació al segon símbol: sei-he-ki.

  Programa:

  Dubtes i preguntes del nivell de Reiki I.
  Les emocions: Què són, com funcionen, per a què serveixen.
  Las emocions contingudes.
  Presa de consciència del personatge (actitud de víctima-culpable).
  Visualitzacions per als bloquejos emocionals.
  Iniciació al sei-he-ki.
  Pràctiques.
  Es lliura diploma Certificat de la Asociació Internacional de ReiKi Transpersonal

     Diploma certificat de la Asociació Internacional de ReiKi Transpersonal
   


 • Reiki 3

  aviat properes dates -edició 37-

  Quan hem practicat i integrat el segon nivell, podem passar al tercer. En ell es treballa el cos mental. Es rep la iniciació al hon-sha-ze-sho-nen, símbol que canalitza l'energia del nostre cos mental. Amb aquest nivell, aconseguirem eines i coneixements per a canviar els nostres patrons mentals, sobre nosaltres i la nostra realitat.

  Programa:

  - Experiències del Reiki II

  - PLA DE TREBALL PER A LA NORMALITZACIÓ DEL SER HUMÀ (l'individu que funciona com unitat)Solament podrem descobrir el que som, descobrint el que no som. Si un es pren el treball de mirar, tindrà el goig de descobrir.

  - Aprendre a estar atent per a descobrir el personatge, la seva base, i el jo idea infantil que persisteix i la seva projecció que és el jo ideal.

  - Actitud positiva pofunda basada que JO SÓC intrínsicamente focus profund d'energia-intel·ligència-amor/felicitat. I la meva vida té com sentit l'actualitzar-lo. Aquest JO EXPERIÈNCIA, m'allunya del jo ideal.

  - Aprendre a reeducar o rectificar la meva ment profunda. No canvia la manera de funcionar si no hi ha canvis en la ment profunda. S'uneix tot el conscient amb l'inconscient i dóna una nova dimension d'unitat.

  - Reunificarme amb el profund, vivint a fons el meu potencial positiu m'acosta a aquest focus central.

  Iniciació al Hon-Sha-Ze-Sho-Nen.

  Pràctiques.

     Es lliura diploma Certificat de la Asociació Internacional de ReiKi Transpersonal
   

 •   

jaume isal

La meva trajectòria professional

 

Grups de ReiKi

Moments

Contacte

¿Vols saber més? Envia'm un missatge.

Copyright © Jaume Isal 2015